top of page
Tretman
 
 
Tretman traje 45 minuta do sat vremena, osoba leži na stolu, opušteno i relaksirano i bez dodira. Ruke samo „plove“ iznad tijela, bez ikakve namjene praktikanta, jer Pellowah energija samo prolazi kroz ruke i osoba koja ju prima osjeti to kao laganu toplinu, trnce, opuštenost, strujanje i izuzetnu relaksiranost. Obično su potrebna 3-4 tretmana i to ovisi o diskreciji osobe koja prima Pellowah. Jednako su efektivni tretmani na daljinu i ako ste u nemogućnosti doći, javite se na
 
 
Ako se osjećate na raskrsnici života, trebate smjernicu, ako ste depresivni, problemi vas guše i osjećate se beznadežno i nisko na energetskoj ljestvici onda je Pellowah za vas.
 

Ljudi koji su primili Pellowah, vrlo pozitivno iskazuju svoje poštovanje prema toj energiji, o svojim pozitivnim iskustvima pišu, najčešče da za onim što su priželjkivali i na čemu su radili je do njih došlo sa lakoćom i u vrlo kratkom vremenu. Pellowah praktikanata ima po cijelom svijetu, u Australiji, Novom Zelandu, Americi, Kanadi, Južnoafričkoj Republici i drugim zemljama.

 

Pellowah je čista energija i nije „filtrirana“ kroz praktikanta, on/ona ju samo provodi (kanalizira). To je 100% direktna energija između osobe koja prima energiju i Izvora. Nema objašnjavanja i dijagnosticiranja od strane praktikanta – jednostavno, ali vrlo učinkovito i snažno. Osoba koja je primila Pellowah energiju se odmah osjeća lakše, bez nepotrebnih mentalnih opterećenja, bolje spava, osobito prve noći i budi se sa novom perspektivom. Kao kada se magla podigne i vidimo beskrajno plavetnilo.

 

Pellowah je jednostavan, snažan i izrazito efektivan način da povećate kapacitet za pozitivnu dugotrajnu promjenu u svom životu aktiviranjem svog vlastitog duhovnog svjetla iznutra prema van. Zašto inzistiram na objašnjenju iznutra prema van? Zbog toga što dolazi do radikalnog zaokreta u vašoj svijesti, Pellowah poravnava vaše meridijane i donosi veliki osjećaj unutarnje snage, unutarnjeg mira i samopouzdanja, umiruje emocije i bistri um. Naše odluke su tada jasnije i dovode do uvijek najboljeg rezultata za nas, reklo bi se da dobivamo pomoć da nam se stvari poslože kako smo to i prije očekivali, ali nešto je nedostajalo

bottom of page